Трампа спіймали на брехні про дзвінок Путіна

Трампа спіймали на брехні про дзвінок Путіна

Екс-глава служби протоколу президента СРСР і першого президента Росії Володимир Шевченко в ефірі НСН засумнівався в правдивості заяви Трампа про пропущений телефонний виклик Путіна.

Екс-глава служби протоколу президента СРСР і першого президента Росії Володимир Шевченко в ефірі НСН заявив про бажання американського президента Дональда Трампа виправдатися за те, що не хотів розмовляти з російським лідером Володимиром Путіним, коли той телефонував йому по телефону в 2017 році. За словами Шевченка, неможливо уявити ситуацію, коли співробітники апарату Білого Дома не доповіли б Трампу про дзвінок іншого президента. Ескперт припустив, що американський президент хитрує.

“Від Трампа можна чекати чого завгодно, будь-який фейк. Що значить «пропустив дзвінок»? Якщо Трамп не хотів розмовляти з Путіним і починає викручуватися, щоб виправдатися – це інше питання. Рішення відповідати на дзвінок чи ні, приймає президент”, – заявив експерт.

Володимир Шевченко розповів, як зв’язувалися з Білим Домом президенти СРСР і Росії в ХХ столітті.

“У нас з ними був прямий телефон. Дзвінок надходить помічникам президента, які цілодобово працюють в Білому домі. Ті поза всякою чергою доповідають президенту про дзвінок глави іншої держави. Якщо у них там бардак – тоді інша справа, і вони не змогли розібратися, хто дзвонить”, – іронічно припустив екс-глава служби президентського протоколу.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив про те, що спілкувався з російським колегою щодо укладення між країнами нового договору по ядерних озброєнь. Глава Білого дому підкреслив, що Москва, як і Вашингтон, хотіла б укласти нову угоду, при цьому до договору на якомусь етапі повинен приєднатися Китай.

Поділитись