Трампа обурила стаття про його розпорядок дня

Трампа обурила стаття про його розпорядок дня

Стаття в The New York Times про розпорядок дня президента США обурила Дональда Трампа.

«Я часто сиджу в Овальному кабінеті до пізньої ночі, а бачу і читаю, що я в гніві поїдаю гамбургери і дієтичну кока-колу в своїй спальні», – додав Трамп.

Видання стверджувало, що Трамп мало часу проводить в Овальному кабінеті, а постійно читає вирізки з газет і дивиться телевізор у особистій їдальні або спальні. Президент, за твердженням газети, любить сперечатися з журналістами на майже щоденних брифінгах, до яких він не готується.

Трамп стверджує, що працює з ранку до пізнього вечора і вже кілька місяців взагалі не залишає Білий дім.

«І тут я читаю фейкову статтю невдах з The New York Times про мій робочий розкладі і звички в їжі, яку написав журналіст третього ґатунку, який нічого про мене не знає», – обурився американський лідер.

Глава Білого дому не пропустив нагоди похвалитися. Він вважає, що за 3,5 року президентства зробив більше, ніж всі президенти США.

У п’ятницю на порталі Axios з’явилася інформація, що президент США Дональд Трамп планує скоротити свою участь в щоденних брифінгах, присвячених боротьбі з коронавірусною інфекцією. За інформацією видання, довірені радники Трампа попередили американського лідера, що часта поява на телеекранах в зв’язку з пандемією почала негативно впливати на його рейтинги.

Поділитись