Трамп вимагає негайно розпочати процес імпічменту в Сенаті Конгресу США

Трамп вимагає негайно розпочати процес імпічменту в Сенаті Конгресу США

Президент США Дональд Трамп заявив про те, що хоче негайного початку процесу в Сенаті Конгресу США в рамках імпічменту. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

“Що ж, після того, як демократи не забезпечили мені належного процесу в Палаті представників, ні юристів, ні свідків, нічого, тепер вони хочуть диктувати Сенату, як їм вести свій процес. Насправді у них нуль доказів, вони навіть показувати не будуть. Вони хочуть залишитися в стороні. Я хочу негайного початку процесу!”, – сказав американський лідер.

“Демократи в Палаті представників не змогли отримати жодного голосу республіканців на підтримку їх шахрайського імпічменту. Республіканці ніколи ще не були так єдині! У демократів такі погані докази по справі, що вони навіть не хочуть брати участь в процесі”, – додав президент.

Американський лідер вважає, що демократи не хочуть відправляти затверджені проти нього звинувачення в рамках імпічменту в Сенат Конгресу США, тому що побоюються виклику на процес незручних для них свідків.

“Причина, по якій демократи не хочуть передавати статті імпічменту в Сенат, полягає в тому, що вони не хочуть, щоб корумпований політик Адам Шифф (глава спецкомітету з розвідки Палати представників) давав свідчення під присягою”, – написав він.

“Не хочуть вони і того, щоб свідчення давали інформатор, другий зниклий кудись інформатор, інформатор і обидва Байдена”, – продовжив американський лідер.

Поділитись