Трамп відновлює передвиборчу кампанію

Трамп відновлює передвиборчу кампанію

Президент США Дональд Трамп має намір повернутися до участі в заходах в рамках передвиборної кампанії вже в найближчий понеділок.

Про це з посиланням на джерела повідомило агентство Bloomberg. За його даними, в понеділок Трамп може відправитися в Пенсільванію, а у вівторок – до Мічігану. Уточнюється, що даний план носить попередній характер і може бути змінений. Крім цього, Трамп і кандидат в президенти США від Демократичної партії Джозеф Байден, згідно з раніше складеним графіком, повинні провести передвиборні теледебати 15 жовтня в Майамі (штат Флорида).

У ніч на 2 жовтня Трамп повідомив в Twitter, що у нього і у його дружини виявлено коронавірус. Пізніше в той день глава держави прибув до медичного центру імені Уолтера Ріда в місті Бетесда (штат Меріленд). У понеділок Трамп покинув госпіталь і повернувся в Білий дім. Його лікар Шон Конлі поінформував, що стан здоров’я президента США дозволяє безбоязно виписати його з медустанови.

Чергові загальні вибори в США пройдуть 3 листопада. На них будуть обиратися президент і віце-президент, все 435 членів Палати представників і третину Сенату Конгресу, губернатори 13 штатів і територій.

Поділитись