Трамп розповів про телефонну розмову із Зеленським

Трамп розповів про телефонну розмову із Зеленським

Президент США Дональд Трамп вважає, що більш гідного розмови з його українським колегою Володимиром Зеленським, не могло і бути.


“Я провів просту і дуже хороший розмову з новим президентом України, вона не могла бути кращою або більш гідною, а ті, хто працюють в команді фейковий ЗМІ і демократи обманним шляхом представили її в поганому світлі. Вона не була поганою, а законною і дуже хорошою” , – написав Трамп в Twitter.

Розмова Трампа і Зеленського виявився в центрі уваги після публікацій в ЗМІ про те, що співробітник розвідки визнав його тривожним і направив скаргу своєму керівництву, яке повинно було передати деталі в конгрес, але не стало.

У середу Білий дім опублікував стенограму розмови, яка відбулося 25 липня. Раніше ЗМІ повідомили, що в розмові з Зеленським Трамп міг просити про розслідування щодо Хантера Байдена, сина колишнього віце-президента США Джо Байдена.

Байден-старший може стати основним конкурентом Трампа на виборах в 2020 році. Опублікована стенограма підтвердила, що Трамп попросив Зеленського провести розслідування обставин звільнення колишнього генпрокурора України Віктора Шокіна, який розслідував діяльність Burisma Group, до складу директорів якої входив син Байдена, і справи самого Хантера Байдена.

Фото Ройтерс.

Поділитись