Трамп розповів про справжні мотиви Байдена на виборах президента США

Трамп розповів про справжні мотиви Байдена на виборах президента США

Президент США Дональд Трамп розповів про справжні мотиви найбільш ймовірного кандидата від Демократичної партії на виборах Джо Байдена.

Він наполягає на тому, щоб освітні установи не відновлювали восени навчання. Про це американський лідер написав в своєму Twitter.

«Корумпований Джо Байден і [інші] демократи не хочуть відкриття навчальних закладів восени через політичні причини, а не з міркувань охорони здоров’я [на тлі пандемії COVID-19]», – підкреслив він.

На думку Трампа, демократи вірять, що така політика допоможе здобути перемогу на президентських виборах. Однак, додав він, «народ все розуміє».

Деякі користувачі Twitter в коментарях до запису Трампа розкритикували його заяву. Вони відзначили, що Байден публічно не висловлювався щодо відкриття або закриття навчальних закладів восени. При цьому сам президент, навпаки, наполягає на відкритті шкіл та університетів – хоча небезпека поширення другої хвилі COVID-19 не минула.

Раніше імміграційна і митна поліція США вирішила ввести тимчасову заборону для іноземних студентів, які знаходяться на онлайн-навчанні в американських вишах, перебувати на території країни. Тимчасові правила були прийняті в зв’язку з пандемією коронавірусу і поширюються на осінній семестр тільки для зазначеної категорії студентів, які мають візи категорій F-1 і M-1.

Поділитись