Трамп пообіцяв американцям перемогу над пандемією і “золоте” майбутнє

Трамп пообіцяв американцям перемогу над пандемією і “золоте” майбутнє

Президент США Дональд Трамп пообіцяв американцям швидку перемогу над пандемією і наступ «золотого століття».

У своїй заяві в Twitter американський лідер обрушився з критикою на учасників протестів в країні і назвав підробленими ЗМІ, які «намагаються зобразити “протестувальників” в Портленді і Сіетлі як чудових, милих і невинних людей». За словами глави Білого дому, всі демонстранти «хворі і несамовиті анархісти і агітатори».

Трамп також вважає, що зараз «чудові» правоохоронні органи легко контролюють їх, але вони «знищили б американські міста», а в разі приходу до влади «сонного» Джо Байдена, якого американський лідер назвав «маріонеткою лівих», ситуація стане ще гірше – «ринки впадуть, а міста згорять, країна постраждає як ніколи».

«Ми скоро переможемо вірус і перейдемо до Золотого Століття – кращого, ніж будь-коли раніше!», – пообіцяв президент американцям.

Нагадаємо, в США акції протесту, які вже давно перетворилися в безлади, не вщухають після смерті афроамериканця Джорджа Флойда під час його затримання. Найбільш складна ситуація склалася в Сіетлі, штат Вашингтон, і Портленді, штат Орегон, де учасники акцій атакували поліцейські ділянки, а в ході перестрілок поранені більше 10 осіб. За словами Трампа, кримінальна ситуація там «гірше, ніж в Афганістані».

Поділитись