Трамп офіційно став кандидатом в президенти США від республіканців

Трамп офіційно став кандидатом в президенти США від республіканців

Чинний президент США Дональд Трамп дав згоду балотуватися на другий термін на пост глави держави від Республіканської партії. Про це стало відомо у четвер, 27 серпня.

“Я пишаюся вашою довірою і тим, що ви висунули мене на пост президента на наступні чотири роки”, – сказав Трамп в завершальний день роботи з’їзду республіканців.

Трамп зобов’язався “захищати Америку від всіх небезпек” і вести її по шляху подальшого розвитку та процвітання, а також продовжувати “боротьбу з фашизмом і комунізмом”.

Також чинний президент знову розкритикував кандидата в президенти від демократів Джо Байдена, який, за словами Трампа, в разі обрання може занурити в країну в анархію і беззаконня. Також він звинуватив суперника в потуранні політиці КНР, повторивши свою колишню заяву про захоплення США Китаєм в разі приходу Байдена до влади.

“Програма Байдена зроблена в Китаї, моя програма – зроблена в США”, – підкреслив Трамп.

У понеділок, 24 серпня, на учасники з’їзду Республіканської партії США офіційно висунули Трампа кандидатом в президенти від партії на виборах в листопаді 2020 року. Крім того, Майк Пенс офіційно став кандидатом на пост віце-президента США.

Протистояти їм будуть кандидат в президенти від Демократичної партії Джо Байден і кандидат у віце-президенти Камала Харріс.

Поділитись