Трамп може ввести режим НС, щоб залишитися президентом

Трамп може ввести режим НС, щоб залишитися президентом

Лідер ЛДПР Росії Володимир Жириновський вважає, що останнім шансом для скасування результатів виборів в США для Дональда Трампа може бути введення режиму НС на території країни.

“США втомилися від шпигуноманії, лизоблюдства і корупції. Весь світ на вухах через пандемію. Тому Дональд Трамп може використовувати ситуацію, щоб залишитися президентом. Поки Трамп президент, йому підкоряються всі: він може прибирати неугодних прокурорів, замінювати суддів, командувати військовими – всі повноваження використовувати на максимум. Підставою для скасування результатів виборів може бути режим НС. Це останній шанс для Трампа, бо за найближчі 4 роки демократи його просто знищать”, – написав політик у Telegram-каналі.

Жириновський припустив, що Росія може підтримати його, домовитися про фінансову підтримку, наприклад, з боку арабських шейхів.

“І замість нам нічого не потрібно, бо Трампу і так тошно і противно в ситуації, що склалася. Зараз головне, що потрібно американському президенту, – проявити силу волі, щоб залишитися на посаді президента”, – додав лідер ЛДПР.

Також Жириновський рекомендував Трампу все-таки зробити щеплення: якщо знадобиться – йому навіть можуть вислати “Супутник V”.

“Тримайтеся, Дональд, ми з вами, закордон Вам допоможе”, – підсумував політик.

Поділитись