The New York Times підрахувала вартість лікування Трампа від COVID-19

The New York Times підрахувала вартість лікування Трампа від COVID-19

Сума, витрачена на лікування президента США Дональда Трампа від коронавірусу, перевищує $ 100 тис.

Про це  пише газета The New York Times. Видання нагадує, що американський лідер прибув до шпиталю і полетів звідти на вертольоті. За інформацією газети, він пройшов велику кількість тестів на коронавірус, отримав кисень, стероїди і експериментальне лікування антитілами.

«Для того, хто не є президентом, це б коштувало понад $ 100 тис. в американській системі охорони здоров’я», – йдеться в матеріалі.

Видання, зокрема, зазначає, що політ в госпіталь і назад міг обійтися в $ 40 тис.

Трамп виписався з лікарні в понеділок після трьох днів госпіталізації з коронавірусом. Лікарі заявили в середу, що у Трампа вже немає симптомів коронавірусу, але не стали оприлюднювати життєві показники президента, як робили це раніше під час його лікування.

Раніше стало відомо, що Трамп оголосив про те, що віддав термінове розпорядження забезпечити лікарні ліками від інфекції, якими він сам лікувався. За словами американського лідера, кожен американець повинен отримати таке ж лікування від COVID-19, як і він сам.

Американський лідер 2 жовтня повідомив, що у нього виявлений COVID-19. В цей же день його з легкими симптомами госпіталізували в військово-медичний госпіталь імені Уолтера Ріда. Коронавірус був підтверджений і у його дружини Меланії. 5 жовтня, він виписався з госпіталю. Повідомлялося, що Трамп продовжить лікування вдома, у своїй резиденції.

Поділитись