Так званий глава Криму Аксьонов жорстко відповів Зеленському щодо морського режиму

Так званий глава Криму Аксьонов жорстко відповів Зеленському щодо морського режиму

Так званий глава Криму Сергій Аксьонов жорстко відповів новому керівництву України в особі президента Володимира Зеленського.

Аксьонов прокоментував пропозицію створити морський режимний район навколо Криму в соціальній мережі Facebook. За його словами, по відношенню до жителів півострова українська влада вже влаштовували водну блокаду, правда, ніяких результатів вона Києву не принесла. Дефіциту води для господарських та питних потреб не було. Більш того, цей фактор не завадив економіці півострова розвиватися, збільшуватися турпотоку. Сільське господарство адаптувалося до нових умов, зауважив Аксьонов.

«Але це не скасовує того безперечного факту, що спроба позбавити понад два мільйони людей прісної води є по суті формою державного тероризму», – додав глава Криму. Він також натякнув, що після того, як Володимир Зеленський змінив на посту президента Петра Порошенка, ситуація не змінилася. На його думку, причина цього явища криється зовсім не в Києві, а в Вашингтоні. Він переконаний, що водна блокада Криму – частина антиросійської стратегії Заходу. Більш того, Аксьонов припустив, що ключові рішення про припинення або продовження блокади будуть прийматися далеко від берегів Дніпра.

Нагадаємо, Українська сторона запропонувала створити морський режимний район навколо Криму.

Поділитись