SVT: Трамп не піде з політики після можливої поразки на виборах

SVT: Трамп не піде з політики після можливої поразки на виборах

Навіть після поразки на президентських виборах Дональд Трамп залишиться в американській політиці.

Однак тепер мова піде не про те, хто править країною, а про те, хто керує порядком Республіканської партії. Про це повідомив кореспондент SVT в США Стефан Осберг.

Передвиборна кампанія Дональда Трампа за допомогою невеликих коштів і великої кількості особистої енергії увінчалася успіхом, – президент отримав голоси 71 мільйона американців. Цей тріумф стався в самий розпал пандемії, яка задушила економіку США, і, незважаючи на жорстку критику Трампа за його легковажний підхід до коронавірус, президенту вдалося мобілізувати своїх лояльних виборців, наголошує Осберг.

Дійсно, Трамп домігся значних успіхів – велике зниження податків для бізнесу, дерегулювання економіки і призначення трьох суддів до Верховного суду США.

Осберг підкреслює, що Трамп може реалізувати свій політичний потенціал вже на проміжних виборах до Конгресу у 2022 році, оскільки за ці чотири роки президент вибудував альтернативні канали зв’язку зі своїми виборцями через соціальні мережі. Таким чином, він може надавати підтримку кандидатам в Сенат і Палату представників.

Поділитись