Суд заарештував «мінера» моста Метро в Києві

Суд заарештував «мінера» моста Метро в Києві

Стало відомо, що суд заарештував на два місяці чоловіка, який погрожував «підірвати» міст Метро в Києві 1 червня, тримаючи в руках пакет, як виявилося, з землею. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді арешту строком на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 315 тисяч 300 гривень.

“Поліцейські встановили правопорушника, ним виявився мешканець Київщини, 1988 року народження. Внаслідок події ніхто не постраждав. Жодних вибухонебезпечних предметів та речовин не виявлено. Дії чоловіка слідчі Дніпровського управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 4 кваліфікували за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності”, – йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, подія сталася 1 червня. На спецлінію 102 зателефонував чоловік з погрозою підірвати міст «Метро». У місті було введено спеціальну поліцейську операцію, у результаті якої правоохоронці затримали правопорушника. 

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись