Суд продовжив на півроку термін розслідування справи проти Порошенка

Суд продовжив на півроку термін розслідування справи проти Порошенка

Термін досудового розслідування у справі проти Порошенка про призначення першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка закінчувався 10 липня.

Печерський районний суд Києва продовжив на півроку термін досудового розслідування справи проти колишнього президента України Петра Порошенка про призначення першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки.

Термін досудового розслідування у справі проти Порошенка про призначення першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка закінчувався 10 липня. Прокуратура попросила продовжити його на півроку. Дане клопотання було задоволено.

У липні 2018 року Семочко був призначений першим заступником глави Служби зовнішньої розвідки. У 2019 Порошенко звільнив Семочка. Останній згодом оскаржив у Верховному суді указ про своє звільнення.

Раніше повідомлялося, що в Києві суду відновив розгляд запобіжного заходу Порошенку. 18 червня київський суд відклав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу для Порошенка. Також екс-президент України заявив, що стосовно нього порушили 24 справи. Три справи були закриті.

Поділитись