Старі політики обрали стару систему, – Володимир Зеленський

Старі політики обрали стару систему, – Володимир Зеленський

Вчора Верховна Рада не внесла до порядку денного перші законопроекти Президента України Володимира Зеленського. З цього приводу Володимир Зеленський звернувся до українців на своїїй сторінці у соційальній мережі Facebook, передає  Newformat.info.

“Дорогі українці! Верховна Рада провалила законопроект про зміну виборчого законодавства. Старі політики обрали стару систему, бо лише вона дає їм шанс подовжити політичне життя. Вони розраховують за гроші та гречку знову пролізти до Верховної Ради. Але я переконаний, що вони помиляються. І навіть у мажоритарних округах ви оберете нових політиків, здатних змінити країну не на словах, а на ділі. То що? Зробимо їх разом? 21 липня!”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський своїм указом достроково припинив повноваження Верховної Ради України та призначив позачергові парламентські вибори. Текст указу опубліковано на офіційному сайті президента.

У першому пункті президентського указу №303/2019 від 21 травня йдеться про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України восьмого скликання. Другим пунктом позачергові вибори до парламенту призначаються на 21 липня 2019 року.

Поділитись