Стало відомо, кому пропонують найвищу зарплату

Стало відомо, кому пропонують найвищу зарплату

Українці у середньому отримують 10 573 у місяць. Найвища середня зарплата у Києві – 16 546 грн. Найнижча – у Чернігівській обл (8005 грн).

Щоправда на сайтах пошуку роботи можна знайти вакансії з більшою зарплатою. Деякі роботодавці готові платити працівникам 100 тис. грн у місяць, пише Work.ua.

Режисер

Режисера шукає американська компанія AI Factory у київський філіал. Кандидат повинен мати профільну освіту, вміти працювати у програмах Adobe Premier і FinalCut Pro. Крім того, вільно володіти англійською. Розбиратися в технології відеовиробництва, креативно мислити.

Розробник операційної системи для смартфонів

Фахівця шукають у Миколаєві. Пропонують працювати віддалено. Кандидату необхідно вільно володіти Objective-C і Swift, розуміти HTML, CSS і Javascript. Крім того, обов’язкове знання розмовної та письмової англійської.

Операційний директор на виробництво

Фахівець потрібен на м’ясопереробне виробництво у Києві. Щоб отримати роботу, потрібно знати технологічні процеси м’ясопереробного виробництва, мати досвід управління бізнес-процесами у великих компаніях.

Стоматолог-ортопед

Київський медичний центр шукає стоматолога-ортопеда. Кандидату потрібна профільна освіта, досвід роботи від трьох років. Перевагою будуть навички дентальної фотографії, роботи з лицьовою дугою.

Менеджер по утриманню

Фахівець потрібен у міжнародну компанію Abixon. Щоб претендувати на посаду, необхідно вільно володіти німецькою мовою. Мати 2 роки досвіду на аналогічній посаді і досвід роботи на фінансовому ринку, вміти вести переговори.

Поділитись