Стала відома доля пілотів збитого в Сирії вертольоту Мі-17. Відео

Стала відома доля пілотів збитого в Сирії вертольоту Мі-17. Відео

Пілоти вертольота Мі-17, збитого в Сирії, загинули.

Про це повідомляє телеканал Sky News Arabia. Кадри опублікував у своєму Twitter-акаунті військовий аналітик Бабак Тагвей.

 

В районі населеного пункту Саракіб, провінція Ідліб, бойовики або військові Туреччини збили вертоліт Мі-17 урядової армії Сирії. За даними Sky News Arabia, в результаті аварії повітряного судна загинули два пілоти.

Міністерство оборони Туреччини відзвітувало про нанесення ударів по 115 цілям сирійської армії в Ідлібі, нейтралізації 101 солдата режиму президента Сирії Башара Асада, трьох танків, двох артилерійських позицій і одного вертольота. У Міноборони назвали удари відповіддю на обстріл урядовою армією Сирії позицій Туреччини в Ідліб. Також там повідомили, що удари в рамках самооборони тривають.

Минулого тижня Міністерство оборони Росії повідомило, що в Сирії з вини винищувачів Військово-повітряних сил Ізраїлю ледь не був збитий літак «Аеробус А320» зі 172 пасажирами на борту. Ізраїльські F-16 завдали ракетного удару по передмістях Дамаска, коли пасажирський лайнер приземлявся в аеропорту сирійської столиці.

Поділитись