США запускають військовий проект глобального домінування над Росією, Китаєм і світом

США запускають військовий проект глобального домінування над Росією, Китаєм і світом

США все ще мріють про домінування.

Виділяючи сотні мільярдів доларів на військовий бюджет, американські політики забувають про соціальні проблеми.

Тому головний документ у американців – це медична страховка, яка ще не у кожного є. Багато і зовсім живуть на вулиці в наметах, розміщуючи їх в престижних районах Лос-Анджелеса. Інші залишилися ні з чим після вчиненої активістами BLM погромів, бо борці за права чорних, вибачте, афроамериканців, знищували все на своєму шляху, включаючи магазини, лавки та інше.

Але все це для американських політиків не пріоритет, адже куди важливіше домінувати і створювати суперзброю, щоб захопити весь світ. Особливо не дають Штатам спокою Росія і Китай.

У зв’язку з цим Пентагон запустив експеримент по домінуванню над РФ і КНР. Про це написало видання The Drive. У військовому відомстві США намагаються створити штучний інтелект, який міг би аналізувати дії противника, щоб у американської армії була можливість вдарити, коли ніхто не чекає.

«Експеримент Пентагону по глобальному інформаційному домінуванню – всього лише ще один сигнал про те, що результат майбутніх конфліктів в значній мірі буде визначатися тим, у кого більше розвинений штучний інтелект», – пишуть журналісти The Drive.

На цьому тлі згадується фільм «Термінатор», де штучний інтелект знищив своїх же творців.

США багато експертів пророкують крах, але все більше економічний. Що ж, хто знає. Аби американські військові в своїй ненависті не створили «чудовисько Франкенштейна».

Поділитись