Соціологи вивчають громадську думку українців

Соціологи вивчають громадську думку українців

Соціологи оприлюднили результати опитування в Україні. Це наймасштабніше соціологічне опитування, проведене протягом останніх років. 

Стало відомо, що Юлія Тимошенко перемагає всіх конкурентів у 2-му турі виборів президента України і є лідером електоральних симпатій українців. Про це свідчать дані  опитування Соціологічної групи «Рейтинг», оприлюднені сьогодні в агентстві «Інтерфакс».
 
За словами голови групи «Рейтинг» Олексія Антиповича, Тимошенко у 2-му турі перемагає всіх потенційних кандидатів. Порошенко ж програє, наприклад, Тимошенко, Садовому та Гриценку.
 
Так, рейтинг Юлії Тимошенко становить 18,7% тих, хто взяв би участь у голосуванні та визначився із вибором.  Петра Порошенка готові підтримати 15,6% опитаних. При цьому в другому турі результат 30 на 23 на користь Юлії Тимошенко.
 
Опитування проведене Соціологічної групою «Рейтинг» 12-28 грудня 2017 р. Опитано 30 000 респондентів від 18 років і старше (по 1200 у кожному регіоні) методом особистого формалізованого інтерв’ю (face-to- face). Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення.
Помилка репрезентативності дослідження: не більше 0,6%.
 
Поділитись