Сьогодні Володимир Зеленський з командою планують виступ на телебаченні

Сьогодні Володимир Зеленський з командою планують виступ на телебаченні

Сьогодні, 18 квітня, гостями програми “Право на владу” на каналі 1+1 стануть кандидат на пост Президента України Владимир Зеленский та члени його команди. Про це йдеться у повідомленні на сторінці суспільно-політичного ток-шоу “ПРАВО НА ВЛАДУ” у Facebook, передає Newformat.info.

Напередодні до редакції проекту надійшов офіційний лист від штабу Володимира Зеленського, у якому з посиланням на Закон «Про вибори Президента України» міститься вимога надати їхньому кандидату ефірний час у найближчому випуску «Право на владу».

“Гості кожного ефіру та теми для дискусії завжди формуються винятково на розсуд редакції. Однак оскільки минулого четверга, нехтуючи правилами редакційної політики програми, студію найрейтинговішого політичного ток-шоу країни «Право на владу» без попередження та запрошення фактично окупував для власної агітації кандидат у президенти Петро Порошенко, цього тижня команда проекту чекатиме у студії кандидата у президенти Володимира Зеленського”, – йдеться у повідомленні.

Разом із ведучими проекту «Право на владу» запитання кандидату в президенти будуть ставити відомі українські журналісти: шеф-редактор інтернет-видання Левый Берег – LB.UA Соня Кошкина, головний редактор інтернет-порталу РБК-Украина Сергій Щербина, журналіст Дмитрий Гордон, кореспондент інтернет-видання theБабель Мария Жартовская, генеральний директор Інформаційного Агентства “інтерфакс Украіна” Олександр Мартыненко.

Також до дискусії приєднається керівник Соціологічна група Рейтинг Олексій Антипович. Наразі список гостей уточнюється і не є остаточним.

Сьогодні суспільно-політичне ток-шоу «Право на владу» вийде на каналі «1+1» раніше, ніж зазвичай – о 21.00.

Нагадаємо, що кандидат у президенты України Володимир Зеленський дав інтерв’ю РБК-Україна 17 квітня.

Поділитись