Скасований телеміст Росія-Україна може відбутися вже сьогодні

Скасований телеміст Росія-Україна може відбутися вже сьогодні

Про нову дату проведення телемосту між Росією і Україною заявив власник каналу NewsOne Тарас Козак.

Про це Козак повідомив і прем’єр-міністру Росії Дмитру Медведєву. “Він в п’ятницю відбудеться на російському телебаченні”, – сказав він.

Спікер парламенту Андрій Парубій вважає, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України повинна негайно розглянути питання про позбавлення ліцензії телеканалу NewsOne за спробу провести телеміст Київ — Москва.

Голова комітету Верховної Ради у закордонних справах Ганна Гопко на своїй сторінці в Facebook також розкритикувала ідею проведення телемосту та закликала винести це питання на окреме засідання Ради національної безпеки і оборони України.

Президент України Володимир Зеленський розкритикував проведення телемосту та назвав його піарходом перед виборами. Він заявив, що люди, які мають проросійські погляди, не повинні монополізувати української телебачення.

Нагадаємо, студії телеканалів «Росія-1» і NewsOne хотіли організувати двогодинний телеміст, в рамках якого зможуть поспілкуватися громадяни Росії і України. Захід було анонсовано на неділю.

Фото pixabay.

Поділитись