Ще двоє осіб з оточення Трампа заразилися COVID-19

Ще двоє осіб з оточення Трампа заразилися COVID-19

Стало відомо про зараження коронавірусом двох осіб з оточення президента США Дональда Трампа.

Один з них – глава передвиборного штабу Трампа Білл Степіен. Про це повідомляє Politico.

Як пише видання, коронавірус у 42-річного Степіана був діагностований напередодні. За його словами, він відчуває «легкі симптоми грипу». Він має намір працювати з дому, поки не пройде період карантину.

Також позитивний результат тесту на COVID-19 виявлено у колишнього радника Трампа Келліенн Конуей. Про це вона написала на своїй сторінці в Twitter. Вона відчуває себе добре, незважаючи на легкий кашель.

Газета The Washington Post зазначає, що 26 вересня Конуей була присутня на заході в Білому домі, на якому Трамп оголосив про своє рішення висунути кандидатом на посаду члена Верховного суду США суддю Емі Коні Барретт. Після цього кілька чоловік, які були присутні там, повідомили, що теж заразилися, в тому числі і сам Дональд Трамп. Однак невідомо, заразилися вони саме на цій церемонії.

Раніше лікар Дональда Трампа Шон Конлі розкрив подробиці лікування американського лідера. Медик повідомив, що главі Білого дому не потрібен «додатковий кисень». «Після консультацій з фахівцями ми вирішили почати терапію за допомогою ремдесівіра. Він [Трамп] прийняв першу дозу і комфортно відпочиває», – сказав Конлі.

Поділитись