Сенцов розповів про пастку Путіна для Зеленського

Сенцов розповів про пастку Путіна для Зеленського

Український режисер Олег Сенцов вважає, що переговори українського президента Володимира Зеленського з російським лідером Володимиром Путіним стануть пасткою для України. Про це повідомляє «Інтерфакс».

На думку Сенцова, на майбутньому «нормандському саміті» Путін «заведе Зеленського в безвихідну ситуацію завдяки своїй миротворчій риториці».

“Я не вірю в ці переговори. У кращому випадку вони закінчаться нічим, в гіршій ситуації Зеленському доведеться поступитися інтересами України”, – підкреслив Сенцов. На його думку, європейські лідери, втомлені від російсько-українського конфлікту, сприятимуть примиренню двох країн, проте режисер вважає, що воно неможливе, поки Крим є частиною Росії.

Сенцов додав, що навіть після завершення конфлікту на Донбасі регіон «офіційно буде Українським, але насправді нічого не зміниться».

19 листопада Зеленський заявив, що на зустрічі в «нормандському форматі», яка відбудеться 9 грудня, він хоче обговорити конкретні терміни повернення Донбасу під контроль Києва. За словами політика, на переговорах він підніме питання «деокупації» регіону з чіткими термінами кожного етапу.

Поділитись