СБУ виявила партію контрафактних цигарок на мільйон гривень

СБУ виявила партію контрафактних цигарок на мільйон гривень

Співробітники Служби безпеки України залучені до операції Об’єднаних сил блокували у Донецькій області незаконне переправлення контрафактних тютюнових виробів з тимчасово окупованої території України.

Як повідомляє прес-центр СБ України, оперативники СБУ задокументували, що двоє мешканців тимчасово непідконтрольної території Донеччини нелегально переміщували цигарки з підробленими марками акцизного збору через лінію розмежування для перепродажу.

Правоохоронці вилучили понад сто ящиків контрафактних тютюнових виробів, які зловмисники переправляли через річку Кальміус. Орієнтовна вартість «товару» на «чорному ринку» становить більше мільйона гривень.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 199 та ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії для притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

Заходи з блокування протиправної діяльності проводились спільно з прикордонниками під процесуальним керівництвом військової прокуратури, пишне

Поділитись