СБУ проводить обшуки у запорізькому аеропорту

СБУ проводить обшуки у запорізькому аеропорту

Сьогодні співробітники управління СБУ у Запорізькій області проводять обшуки на території Міжнародного аеропорту «Запоріжжя». Поява цієї інформації призвела до різноманітних чуток стосовно причин ситуації, яка виникла. При цьому вони не мають жодних офіційних підтверджень. Про це йдеться на сайті Запорізької міськраді.

З приводу цієї події до міської влади також почали звертатися представники ЗМІ. У зв’язку з цим ситуацію прокоментував директор департаменту правового забезпечення міської ради Валерій Зломинога. За його словами, ухвалу про проведення обшуку ще у грудні минулого року надав Жовтневий районний суд у рамках кримінальної справи, яка була відкрита у 2015 році.

“Кримінальна справа, у якій проводяться обшуки в аеропорті, була порушена ще у 2015 році і стосується дій тодішнього керівництва підприємства. Однак ця справа викликає більше запитань, ніж відповідей. Так, справу було порушено ще у 2015 році про події, які мають місце у 2017 році. Де логіка? Правильно, її немає. Як можна порушити справу про події, яких ще не було? Більш того, дозвіл на обшуки було видано ще у грудні минулого року. Відтак це не було несподіванкою. Наразі відомо, що обшук проходить без будь-яких порушень та зловживань з будь-якої сторони”, – сказав Валерій Зломинога.

Поділитись