Росія відповіла на звинувачення Києва в крадіжці унітазів з повернутих кораблів

Росія відповіла на звинувачення Києва в крадіжці унітазів з повернутих кораблів

Член Ради Федерації Франц Клінцевич не залишив без уваги звинувачення командувача ВМС України Ігоря Воронченка, який запідозрив крадіжку унітазів на затриманих Росією в Керченській протоці кораблях.

Про це повідомляє ФАН. “Маячня”, – заявив Клінцевіч.

На його думку, на цих кораблях, ймовірно, з самого початку не було унітазів. Також він не виключає, що їх могли зняти і втопити самі українські моряки. Вони могли це зробити для того, щоб приховати “якийсь речовий доказ своєї слабкості”.

Нагадаємо, командувач ВМС України Ігор Воронченко поскаржився на відсутність унітазів в кораблях, затриманих Росією в Керченській протоці. За його словами, зараз вони підходять до українських територіальних вод. “Вони своїм ходом не йдуть”, – зазначив він в коментарі “4 каналу”.

Воронченко також заявив, що російська сторона “занапастила” кораблі і “познімала з них плафони, розетки і унітази”. Командувач ВМС України звинуватив Росію у “варварському відношенню” до арештованих кораблів. Адмірал пообіцяв, що Київ “покаже всьому світу”, як зараз виглядають кораблі.

Поділитись