Росія «Бастіонами» закрила Крим для США

Росія «Бастіонами» закрила Крим для США

Сполучені Штати не можуть провернути свої плани щодо Криму через російських берегових ракетних комплексів “Бастіон-П”, вважають експерти з Китаю.


Російські фахівці розробили безліч різних сучасних і потужних видів зброї, в тому числі і береговий ракетний комплекс (БРК) К-300П “Бастіон-П”, наводить “Політексперт” переклад статті авторів китайського видання Sohu. Вони відзначили, що наявність такого озброєння гарантує будь-якій державі спокій за безпеку морських прикордонних територій.

Радіус дії комплексу вражає, а його висока мобільність дозволяє вчасно реагувати на загрозу, констатували експерти. Військовослужбовці можуть приготувати “Бастіон-П” до ведення вогню всього лише за п’ять хвилин, підкреслили журналісти. На даний момент подібні комплекси розташовані в Криму, які були туди перекинуті незабаром після того, як регіон возз’єднався з Росією.

“Бастіон-П” здатний захистити будь-яку країну, що має протяжну берегову лінію, підкреслили автори статті. За їх словами, вогневої потужності комплексу досить для знищення будь-якої ворожої морської техніки на величезній відстані.

Поділитись