Російську допомогу Італії для боротьби з COVID-19 назвали марною

Російську допомогу Італії для боротьби з COVID-19 назвали марною

Більшу частину російських поставок до Італії, які повинні послужити для допомоги в боротьбі з коронавірусом, назвали марною.

Таку заяву зробили високопоставлені джерела, на яких посилається газета La Stampa. На думку джерела, 80 відсотків техніки з Москви не допоможуть в боротьбі з вірусом. Поставки нібито використовують як виправдання для політичних амбіцій лідерів країн.

Відзначається, що для допомоги італійцям в боротьбі з хворобою Москва спрямувала не медиків, а близько сотні високопоставлених військових.

Більшість гуманітарних вантажів з Росії італійські ЗМІ назвали «абсолютно марними або малокорисними». Нагадаємо, мова йде про мобільні комплекси дезінфекції та лабораторії.

У той же час офіційний представник МЗС Марія Захарова заявила, що “місцеві нашу армію радісно вітають і не відчувається, що знаходишся в іншій країні”.

Для довідки: «Стампа» (іт. La Stampa – «Друк») – одна з найвідоміших щоденних газет Італії. Поточний власник – FIAT Group. Штаб-квартира знаходиться в Туріні. Тираж складає більше 300 тисяч копій, що робить газету четвертої газетою в Італії за кількістю копій.

Поділитись