Російський ядерний безпілотник “Посейдон” наближається до США

Російський ядерний безпілотник “Посейдон” наближається до США

Як повідомляють американські ЗМІ, днями американська берегова охорона помітила російський корабель «Віктор Леонов», який проводить операції біля берегів східної частини США. Більш того, він наблизився до американської базі атомних підводних човнів.

ЗМІ повідомили про «небезпечні маневри» корабля ВМФ Росії поблизу США. Втім, «Віктор Леонов» і раніше підходив до американських берегів, і це не викликало в Штатах настільки нервової реакції.

Зараз все змінилося. Справа в тому, що після виступу Володимира Путіна, в якому він розповів про нові російські види зброї, за океаном вирішили: цей російський корабель проводить операції, пов’язані з майбутнім використанням «Посейдона». Так в Росії називають новітній безпілотний підводний апарат, оснащений ядерною енергоустановкою.

Його основним завданням є доставка ядерного боєприпасу до берегів ймовірного противника. Одна така торпеда зможе знищувати цілі порти і гавані, а також викликати цунамі. Словом, це дійсно страшна зброя.

Якщо інформація про мету роботи «Віктора Леонова» вірна і не є звичайним американським фейком, це може означати одне: випробування «Посейдона» підходять до завершення і для нього вже шукають ймовірні цілі.

Поділитись