Російські війська в Україні очолив генерал із сирійським досвідом

Російські війська в Україні очолив генерал із сирійським досвідом

Росія реорганізувала командування своїми військами в Україні і тепер ними керує генерал Олександр Дворніков, який має великий досвід війни у ​​Сирії, повідомляє ВВС із посиланням на неназваного західного чиновника.

“Між різними командами була справді погана координація”, – сказав чиновник, зазначивши, що російські сили ніколи не навчалися працювати таким чином.

За даними джерела, командувач Південного військового округу генерал Олександр Дворніков тепер відповідає за покращення координації.

«Цей конкретний командир має великий досвід російських операцій у Сирії. Тому ми очікуємо, що загальне командування та управління покращиться», — сказав чиновник.

Західний чиновник вважає, що війська РФ прагнуть досягти певного успіху до 9 травня. Західні офіційні особи також заявили, що РФ перекидає додаткові сили у бік Донбасу, але не робить паузу, щоб дозволити військам належним чином перегрупуватись.

“Якщо Росія не зможе змінити свою тактику і ефективніше використовувати наявні інструменти, дуже важко уявити, як їй вдасться досягти навіть тих обмежених цілей, які вони собі поставили, і, звичайно, не в ті терміни, на які, я думаю, вони розраховують”, – сказав чиновник.

Поділитись