Російські спецслужби збирають компромат на українських політиків

Російські спецслужби збирають компромат на українських політиків

Аналітик Комітету виборців України Денис Рибачок вважає, що ФСБ Росії збирається використовувати методи українського пранкери Джокера для збору компромату на політиків України. Про це повідомляє УНІАН.

Рибачок заявив, що його турбує безвідповідальне ставлення українських парламентаріїв до листування в соціальних мережах.

Він нагадав, що політики неодноразово підтверджували достовірність опублікованих пранкери листувань. “І це люди, які мають доступ до державної таємниці!” – обурився експерт.

На його думку, спецслужби іноземних держав можуть застосувати методи пранкерів і використовувати отриману інформацію проти українських політиків. “Якщо умовний “Джокер” отримує доступ до цієї інформації, то можна не сумніватися, що ФСБ Російської Федерації точно так же має доступ до цієї інформації”, – підкреслив він.

На думку аналітика, в Росії вже цілком могли зібрати компромат як на депутатів, так і чиновників, включаючи керівників силових відомств.

Джокером називає себе український пранкер, що добився вибачень від депутата Богдана Яременка. Пранкер представився генеральним прокурором країни Русланом Рябошапкою і змусив Яременка, що попався на листуванні з повією, вибачитися перед колегами по фракції «Слуга народу» і президентом Володимиром Зеленським.

Поділитись