Путін захотів обговорити із Зеленським проблеми відносин Росії і України

Путін захотів обговорити із Зеленським проблеми відносин Росії і України

У разі зустрічі президентів Росії і України головною темою може стати проблема відносин двох держав, а не міжнародна безпека.

Про це заявив російський лідер Володимир Путін, зазначивши, що йому завжди є про що поговорити з Володимиром Зеленським.

«Справа в тому, що коли ми запитали на рівні адміністрацій, про що передбачається поговорити, ми отримали відповідь, загалом пропонувалося поговорити про міжнародну безпеку. Це, звичайно, важливий аспект ситуації в світі, міжнародна безпека, для всіх, в тому числі і для Росії і України. Та на мою думку, що в наших двосторонніх відносинах стільки накопичилося проблем, що потрібно було б говорити про це», – заявив президент РФ в інтерв’ю ЗМІ.

При цьому Путін не впевнений, які саме теми є для України «питаннями міжнародної безпеки». Він припустив, що можливо Київ хотів би обговорити ситуацію в Донбасі.

Також Путін в інтерв’ю прокоментував закон про корінні народи, висунутий Зеленським. За словами російського лідера, законопроект нагадує ініціативи часів нацистської Німеччини.

Поділитись