Путін переконаний в єдності російського та українського народів

Путін переконаний в єдності російського та українського народів

Президент Росії Володимир Путін розповів, що думав про написання своєї статті по темі України протягом кілька місяців.

“Взагалі, чому у мене народилася така ідея? Ми в своєму звичайному житті займаємося своєю роботою, вихованням дітей, якимись хобі – як правило, особливо не замислюємося над питаннями подібного властивості і характеру, які викладені в цьому матеріалі. А ситуація вимагала того , щоб ми подивилися уважніше на те, в якому світі ми живемо, хто ми такі, якими є стосунки з нашими найближчими родичами і сусідами. Тому виникла ця ідея саме в зв’язку з цим”, – зазначив глава держави.

За його словами, в Україні почалася активна робота по проекту “анти-Росія”, Москву це не може не турбувати.

“Так, звичайно, будь-яка країна має право вибирати свій шлях, це не заперечується. Але знаєте, так само як будь-яка людина, він вільний, але є така відома формула: свобода людини, кожного, обмежена свободою інших людей. Якщо вона вступає в протиріччя зі свободою іншої людини, то тоді потрібно подумати про якісь обмеження, самообмеженн “, – наводить сайт Кремля повідомлення президента.

Путін зазначив, що на Україні мільйони людей хочуть відновлення відносин з Росією. “Є політичні сили, які виступають за цю нормалізацію. Але, судячи з усього, їм не дають жодних шансів реалізувати свої політичні плани, їх просто несистемним, неправовим чином усувають з політичної сцени”, – заявив глава держави.

Раніше Володимир Путін написав статтю “Про історичну єдність росіян і українців”. У ній він повідомив, що переконаний в єдності російського та українського народів, з повагою ставиться до української мови і традицій.

Поділитись