Публічно звільнений Зеленським чиновник повернувся на роботу

Публічно звільнений Зеленським чиновник повернувся на роботу

Начальник Закарпатської митниці Станіслав Балуєв, якого президент України Володимир Зеленський публічно звільнив під час візиту до Ужгорода, повернувся на роботу.

Про це пише видання «Закарпаття онлайн». Відзначається, що звільнений Балуєв насправді йшов у відпустку. Однак повернувшись з нього, він не тільки заступив на пост начальника Закарпатської митниці, а й відновив всіх звільнених за час його відпочинку чиновників. Серед них – заступник Балуєва Андрій Каращенко, якого ЗМІ називають «куратором тіньових схем» Закарпатської митниці.

На ці кадрові зміни звернуло увагу товариство «Ліга ветеранів АТО і бойових дій “Карпатська земля”. У зверненні на ім’я президента вони задаються питанням, чи є те, що відбувається «саботажем старої влади» або ж «невдалим популізмом» команди Зеленського. У зв’язку з цим ветерани вимагають від глави держави публічної відповіді, давши йому на це 10-денний термін.

Нарада за участю Зеленського в Ужгороді пройшло на початку липня. Тоді він звільнив керівників чотирьох митниць західного регіону – Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької, а також підписав указ, який закликає до боротьби з контрабандою та корупцією на кордоні.

Фото: територіальні органи ДФС у Закарпатській області.

Поділитись