Прокуратуру Донецької області очолив новий керівник

Прокуратуру Донецької області очолив новий керівник

Заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив колективу прокуратури Донецької області нового керівника.

Ним став Білоусов Євген Олександрович.Гюндуз Мамедов, звертаючись до нового керівника відомства, побажав йому великих професійних досягнень та зазначив, що від нього очікується налагодження ефективної координації роботи правоохоронних органів і забезпечення якості досудового розслідування для реалізації принципу невідворотності покарання. За його словами, особлива увага повинна приділятися розслідуванню злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту, воєнних злочинів та злочинів проти людяності, з метою формування міцної доказової бази для Міжнародного кримінального суду.

У свою чергу Євген Білоусов висловив подяку керівництву Генеральної прокуратури України за надану йому довіру очолити прокуратуру Донецької області та зазначив на необхідності формування нової прокуратури, яка матиме повагу і довіру від суспільства.

Крім того, звернув увагу на пріоритетні та важливі напрямки у роботі – боротьба з корупцією, організованою злочинністю, злочини в бюджетній та земельній сферах.

“Я впевнений, що з усіма цими завданнями я і очолюваний мною колектив впораємось, про що будуть свідчити не лише мої слова, а й результати роботи. Тому розраховую на плідну співпрацю та координацію дій з керівниками правоохоронних органів області!», – звернувшись до колективу підсумував новопризначений прокурор.

Євген Білоусов народився 31 березня 1984 року в Білій Церкві Київської області. Працює в органах прокуратури з 2007 року. З серпня 2018 року працював на посаді першого заступника військового прокурора об’єднаних сил. Має державну нагороду «За військову службу Україні».

Поділитись