ПриватБанк не повертатимуть екс-акціонерам

ПриватБанк не повертатимуть екс-акціонерам

В Офісі президента України на зустрічі з послами країн “Великої сімки” вказали, що якими б не були судові рішення, підстав для повернення ПриватБанку колишнім акціонерам немає.

“Прийнявши рішення про націоналізацію, держава вклала в ПриватБанк 155,3 млрд грн, що дозволило зберегти кошти українців. Ми вважаємо, що які б не були рішення судів, немає ніяких підстав для повернення державного ПриватБанку колишнім акціонерам”, – йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті глави держави за підсумками зустрічі.

Співрозмовники також розглянули пріоритети проведення економічних реформ, співпрацю з міжнародними партнерами, міжнародними фінансовими організаціями та судову реформу в Україні.

Особливу увагу акцентовано на переговорному процесі з Міжнародним валютним фондом (МВФ), реформуванні банківського сектора і повернення коштів збанкрутілих банків.

Дана зустріч проводилася за дорученням президента України Володимира Зеленського. У ній взяли участь керівник офісу президента Андрій Богдан і його заступники Андрій Смирнов і Юлія Ковалів.

Зеленський з 21 по 24 жовтня перебуває з робочим візитом в Японії, де він, зокрема, був присутній на церемонії інтронізації імператора Нарухіто.

Поділитись