Принц Гаррі попросив грошей у принца Чарльза

Принц Гаррі попросив грошей у принца Чарльза

Принц Гаррі і Меган Маркл звернулися до принца Уельського Чарльза за фінансовою допомогою.

Про це пише The Times Hub з посиланням на джерело. Подружжя зіткнулися з труднощами після відмови від королівських привілеїв і повноважень і переїзду в Канаду. За даними джерела, в даний час герцог Сассекський не має постійної роботи, а Меган Маркл не отримує вигідних пропозицій по зйомках.

«Вони очікували, що платники податків продовжать оплачувати рахунки за них. Але килим досить швидко висмикнули у них з-під ніг, і тепер вони змушені просити допомоги у принца Чарльза », – сказало джерело видання. Заради грошей принцу Гаррі довелося продати три своїх мисливських рушниці за 180 тисяч доларів.

Принц Гаррі і Меган Маркл відмовилися від королівських привілеїв і повноважень 8 січня. Вони заявили, що планують відмовитися від фінансування з держбюджету, стати фінансово незалежними і відшкодувати вартість ремонту своєї садиби, Фрогмор-хауса, який обійшовся платникам податків в 2,4 мільйона фунтів.

З 31 березня нинішнього року подружжя перестало виконувати королівські обов’язки на постійній основі і позбудуться титулів Його і Її Королівська Високість, залишивши за собою право називатися герцогом і герцогинею Сассекськими. Принц Гаррі заявив, що рішення далося йому нелегко, але він був зобов’язаний прийняти його заради дружини та сина.

Поділитись