Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон назвав Путіна вбивцею

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон назвав Путіна вбивцею

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон відповів під час саміту G7 на запитання кореспондента CNN Кларисси Уорд про те, чи згоден він з твердженням президента США Джо Байдена, що президент Росії Володимир Путін – “вбивця”.

“Я, звичайно ж, вважаю, що президент Путін творив неприйнятні речі”, – сказав на це Джонсон, додавши, що впевнений в тому, що він особисто санкціонував застосування бойової отруйної речовини “Новачок” в Солсбері проти колишнього агента Скрипаля, що призвело до загибелі невинної людини місцевого жителя.

“Ви бачите, як він поводиться зі своїм головним опонентом, Олексієм Навальним”, – також зазначив Джонсон, підкресливши, що зараз його у в’язниці “фактично катують”.

Джонсон також сказав, що на саміті в Женеві президент США Джо Байден викладе російському президенту досить жорстку позицію, і він схвалює цей крок.

“Це те, що я сам зробив, коли я останній раз бачився з Путіним”, – зазначив Джонсон.

У той же час Джонсон не став детально відповідати на питання про те, який результат повинен бути саміту Байдена і Путіна, щоб його можна було назвати успішним.

Поділитись