Правоохоронці затримали викрадачів автомобілів

Правоохоронці затримали викрадачів автомобілів

Працівники Управління карного розшуку ГУНП в Запорізькій області спільно з патрульними поліцейськими та співробітниками Хортицького відділення поліції викрили групу серійних автовикрадачів.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції України, оперативники спільно з патрульними затримали двох учасників групи у той час, коли зловмисники незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ 2105» по вулиці Святого Миколая в Запоріжжі та намагались зникнути на ньому. Потім правоохоронці встановили особу третього учасника угруповання, пише k-z.com.ua.

Підозрювані – троє мешканців міста Нікополь 1983, 1992 та 1975 років народження. Двоє з них раніше судимі за аналогічні злочини.

Під час проведення ряду обшуків поліцейськими було виявлено та вилучено три викрадені автомобілі, речі потерпілих, номерні деталі транспортних засобів, державні номерні знаки тощо.

Наразі одного із зловмисників, чоловіка 1983 року народження затримано, в порядку ст. 208 КПК України. Стосовно інших – вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування кримінального провадження відкритого за ознаками ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

На даний час слідчими вже доведена причетність підозрюваних до вчинення шести аналогічних злочинів. Їх продовжують перевіряти на скоєння аналогічних правопорушень.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись