Правоохоронці викрили схему незаконного виготовлення та збуту пального

Правоохоронці викрили схему незаконного виготовлення та збуту пального

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора викрито схему незаконного виготовлення, зберігання та збуту пального на території Харківської області.

За даними слідства, на території Харківської області група осіб, використовуючи обладнання, що забезпечує масове виробництво, організувала незаконне виготовлення пального, яке в подальшому реалізовувала юридичним та фізичним особам у різних регіонах України, інформує stopcor.org.

Під час санкціонованих обшуків вилучено первинні фінансово-господарські документи, які свідчать про купівлю компонентів та подальший продаж незаконно-виготовленого пального, октанозбільшуючі та інші хімічні речовини для його виготовлення, відповідне обладнання, а також відібрано зразки пального та хімічних речовин.

Викрили вказану схему прокурори спільно зі співробітниками податкової міліції Офісу великих платників податків ДФС за оперативного супроводу Державної прикордонної служби України.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Поділитись