Правоохоронці розшукали жінку, яка займалася сутенерством

Правоохоронці розшукали жінку, яка займалася сутенерством

В рамках кримінального провадження правоохоронці розшукали в Дніпрі жінку, яка займалася сутенерством в Івано-Франківську.

В одній із квартир обласного центру уродженка Дніпропетровської області влаштувала незаконний бізнес у 2016-2017 роках. Вона орендувала дві квартири, у яких жінки надавали сексуальні послуги особам чоловічої статі. В 2017 році правоохоронці затримали двох співорганізаторів і зараз вони відбувають покарання у місцях позбавлення волі. 44-річна затримана тоді втекла за кордон і перебувала у розшуку, передає briz.if.ua.

Співробітниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в області, спільно з Слідчим управлінням і Управлінням карного розшуку ГУНП та колегами із Дніпропетровщини проведено ряд заходів по встановленню місця знаходження особи. У результаті них, правоохоронцями 28 серпня у Дніпрі затримано третю співорганізаторку у порядку ст. 208 КПК України.

Їй оголошено підозру,  суд обрав дніпрянці запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту (зважаючи на стан здоров’я). Триває досудове розслідування.

За цим фактом відкрито кримінального провадження за ч. 2 ст. 302 та ч. 2 ст. 303 КК України Кримінального кодексу України.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись