Пожежа в Одесі: безвісно зникли 14 людей

Пожежа в Одесі: безвісно зникли 14 людей

Рятувальники працюють вже добу, але досі пожежу в будівлі Одеського коледжу не вдалось ліквідувати. Лише після цього  вони зможуть провести розшукові роботи у приміщенні. Очевидно, жертв трагедії може стати більше. Безвісно зниклими є 14 людей, серед яких і директор Інституту біології південних морів НАН Борис Александров та працівниця Інституту Галина Іванович, пише Newformat.info.

Уся країна висловлює співчуття родині загиблої студентки Ксенії Бабенко та всім постраждалим у страшній пожежі в Одесі. Зараз у лікарнях міста перебувають ще 29 людей. Частина з них – у вкрай важкому стані.

Як повідомляється на сайті Міністерства освіти і науки України, єдина загибла на ранок 5 грудня – студентка Ксенія Бабенко. Раніше у ЗМІ писали, що у пожежі загинула викладач Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Ганна Бородюк. У результаті впізнання тіла родичами ця інформація не підтвердилась. Жінка перебуває в лікарні. 

Зазначається, что пожежа охопила приміщення одразу кількох установ: Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, а також Інституту археології, Інституту біології південних морів НАН та Бюро технічної інвентаризації міста.

На сторінці ДСНС України у Facebook пишуть: “Друзі-одесити, ми закликаємо усіх вас вийти з Фейсбуку і сходити до наших хпоців, понести їм термос чаю з бутербродом, чи баночку малинового варення з теплим молоком. Чи просто підійти і подякувати за те, що вони ось уже майже добу, щохвилини, ризикують своїм життям. Повірте, наші хлопці на те заслуговують. А ваша людська вдячність, потиск руки чи горнятко з гарячою кавою додасть їм сили і впевненості у тому, що їхня важка праця — не така вже й невдячна, а наше суспільство вміє не лише критикувати та звинувачувати, а й дякувати”.

Олександра Буділка

Поділитись