Потураєв прагне пожиттєво отримувати надприбутки від сімейного бізнесу, – Ягольник

Потураєв прагне пожиттєво отримувати надприбутки від сімейного бізнесу, – Ягольник

Комітет з питань економічного розвитку Верховної Ради ухвалив рішення підтримати законопроект 5572 «Про внесення змін до Закону України “Про ефективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського права і (або) суміжних прав” щодо забезпечення збору доходу від прав організаціями колективного управління»
 
Про це на своїй сторінці ФБ повідомив відомий продюсер, колишній генеральний директор ГО УААСП Олександр Ягольник.
У кращих традиціях корупційного дерибану законопроект вирішує тільки одне питання – скасовує існуючі акредитації на користь інтересів народного депутата, фірма сина якого за мільйони продає програмне забезпечення організації, що програла в конкурсі (УААСП). Про це багато писалося.
На думку Ягольника, організація, що розтратила десятки мільйонів авторських коштів, намагається одержати повноваження й продовжувати обкрадати авторів.
Народний депутат Потураєв прагне пожиттєво отримувати надприбутки від сімейного бізнесу. Програє лише українська музика. І лише автори.
“Якщо хтось приймає рішення, яке не влаштовує тебе, ти йдеш до суду і доводиш свою правоту. Суд розглядає твої аргументи і вирішує хто правий. Втім, коли ти корупційний депутат і голова Комітету, тобі не потрібний суд, ти йдеш у парламент і скасовуєш будь-яке рішення, що тобі не подобається. Навіть якщо воно законне і справедливе. Доводити нічого не потрібно. Тільки гроші й корупційний вплив. Закликаю владу зупинити прийняття законопроекту № 5572. Варто захистити українського автора і вітчизняного музиканта від корупції чиновників і депутатів, бо безгрошів’я ні до чого гарного творчу спільноту України не доведе…”, – заявив Олександр Ягольник.
Поділитись