Помічник Кличка заявив, що “Укрбуд” не збанкрутіє, тому що “туди зайшов інвестор”

Помічник Кличка заявив, що “Укрбуд” не збанкрутіє, тому що “туди зайшов інвестор”

Група “Укрбуд” не збанкрутує, тому що туди зайшов новий інвестор, вважає радник Віталія Кличка. Про це “ОЛІГАРХ” дізнався з повідомлення Bihus. Info.

“Уже знайшовся інвестор, він взагалі не публічний, щоб ви розуміли, це не будівельник, не публічна людина, він не з цього бізнесу, йому просто цікаво зайти в новий цікавий проект”, – розповів радник мера Києва Максим Бахматов в інтерв’ю ресурсу.

За його словами, ще три тижні тому “Укрбуд” міг мати проблеми з усіма своїми будівництвами по всій країні, однак зараз 40 тисяч чоловік, які вклали туди гроші, можуть не переживати, що щось станеться.

На зауваження ведучого, що з цих слів випливає, що в будівельний бізнес прийшла людина, яка в ньому не розуміється, і віддає гроші, щоб врятувати 40 тисяч вкладників – радник мера відповів: “Так реально є”.

Прізвище інвестора і суму інвестицій Бахматов назвав внутрішньою інформацією. Разом з тим, зазначив: “Ми скоро дізнаємося, хто це”. Він також спростував чутки про те, що “Укрбуд” “віджало” оточення президента Зеленського. “Що я чув, що там вже і Богдан, і Вавриш – це все фігня”, – говорить Бахматов.

Поділитись