Поляки закупили транспортні дефібрилятори для лікарень Тернопільської області

Поляки закупили транспортні дефібрилятори для лікарень Тернопільської області

За кошти Підкарпатського воєводства були закуплені 3 мобільні транспортні дефібрилятори, які отримають лікарні Тернопільської області.

Про це повідомив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

“У рамках участі в Конгресі місцевого самоврядування Ініціативи трьох морів відвідав Підкарпатське воєводство, з яким у Тернопільської області укладено угоду про співпрацю. Зустрівся з Маршалком Владиславом Ортилом, висловив йому слова найщирішої вдячності за допомогу України. Також ми обговорили шляхи подальшої співпраці між Тернопільщиною та Підкарпатським воєводством. За кошти Підкарпатського воєводства закупили 3 мобільні транспортні дефібрилятори, які отримають лікарні Тернопільської області. Дякуємо Вам, друзі!”, – сказав Головко.

За його словами, у ході зустрічі підняли питання організації спільних заходів, спрямованих на обмін досвідом і налагодження контактів між підприємцями з Польщі та України.

“Окрім підприємств, які функціонували в нашому краї, на Тернопільщині та в інших областях Західної України вже розпочали роботу багато підприємств, які евакуювали з різних регіонів України, де тривають активні бойові дії. Зараз у них виникає необхідність налагодження хорошої логістики з Польщею, зокрема, полегшення транспортування вантажів до ЄС через логістичну діяльність у Підкарпатському воєводстві.До слова, Підкарпатське воєводство буде одним із економічних вузлів для післявоєнної відбудови України”, – підкреслив політик.

Поділитись