Польща висловила підтримку України у війні проти Росії

Польща висловила підтримку України у війні проти Росії

Польща висловила цілковиту підтримку України у війні проти Росії. Про це він заявив у телефонній розмові з секретарем Ради національної безпеки та оборони України Олександром Турчиновим.

Як інформує Depo.ua, Сольох повідомив, що після введення воєнного стану в Україні він провів телефонну розмову з секретарем РНБО Олександром Турчиновим. За словами голови Бюро нацбезпеки, Турчинов представив нинішню ситуацію в Україні, зокрема оцінив нинішні загрози з боку Росії.

“Він звернув також увагу на закриття Росією проходу для торговельних суден, що еквівалентно військовій блокаді частини України”, – зазначив Сольох.

Під час розмови Турчинов запевнив, що введення воєнного стану не вплине на проведення виборів президента в Україні, запланованих на березень 2019 року.

“Важливою темою розмови було питання значного посилення російської пропаганди та дезінформації щодо кризи в Азовському морі. Ми звернули увагу на ряд зусиль з боку Росії, а також необхідність протидії цим явищам міжнародним співтовариством”, – сказав голова Бюро нацбезпеки.

“Я підтверджую цілковиту підтримку для нинішніх дій України з боку влади Польщі та підтримку її на міжнародній арені”, – наголосив Сольох.

 

Поділитись