Поліцейські затримали злочинну групу за розбій на Донеччині

Поліцейські затримали злочинну групу за розбій на Донеччині

Стало відомо, що поліцейські затримали злочинну групу за розбій на Донеччині. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Донецької області, передає Newformat.info.

Так, зазначається, що троє зловмисників під виглядом «обміну грошей» виманювали заощадження у пенсіонерів. У жертви обирали найбільш безпорадних – 80-95 років. А коли увійти в довіру не вдавалося – «соцпрацівниця» діставала ніж та погрожувала стареньким розправою. Фігуранти кочували Донеччиною та ніколи не вчиняли злочини в одному й тому ж місті. Співробітники карного розшуку відстежили гастролерів до їх «лігва» у Кіровоградській області.

Аферисти діяли за чітко спланованою схемою.  Усі троє учасників злочинної групи, створеної на етнічній основі, затримані. Речові докази вилучені. Головна зловмисниця – 46-річна жінка, раніше судима за крадіжку.

Попередньо задокументовано 5 епізодів злочинів, вчинених на території Донеччини. Відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст. 187 (розбійний напад) та ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Ведеться досудове розслідування.

Затримані перевіряються на причетність до аналогічних злочинів в Донецькій області та інших регіонах України. Орієнтування з прикметами підозрюваних передані до поліції всіх прилеглих областей.

Поділитись