Поблизу Харкова пошкодили газопровід. ФОТО

Поблизу Харкова пошкодили газопровід. ФОТО

Поліцейські встановлюють обставини пошкодження газопроводу в Харківському районі. Як повідомили в поліції, в результаті події постраждалих немає. Від газопостачання відключено понад 2000 абонентів.

Напередодні, 8 вересня, о 14:45 в Люботинське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в садовому товаристві на одній з дільниць представники будівельної фірми проводили буріння свердловини для водопостачання. Внаслідок робіт буром була пошкоджена газова труба високого тиску діаметром 500 мм газопроводу “Пісочин-Коротич-Люботин”.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Представники АТ “Харківгаз” проводять роботи з ліквідації аварії. Для проведення ліквідаційних робіт від газопостачання відключено понад 2240 абонентів в населених пунктах Коротич, Олешки, Олешки-Майський, Кандибівка, Рай-Оленівка. Попередня дата відновлення газопостачання – 10 вересня.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Всі обставини події встановлюють працівники поліції.

Поділитись