Північні провінції Туреччини затоплені повенями, вулиці перетворилися на грязьові потоки

Північні провінції Туреччини затоплені повенями, вулиці перетворилися на грязьові потоки

Незвично сильні зливи в турецьких провінціях на узбережжі Чорного моря привели до сильної повені в середу, коли потоки води і мулу ринули на вулиці міст і селищ в районах Стамбул, Синоп і Кастамону.

Повідомляється, що одна людина померла від серцевого нападу під час повені в провінції Стамбул, а ще один оголошений зниклим без вести. Доля інших залишається неясною, оскільки турецькі рятувальні служби все ще намагаються пробратися через уламки, залишені повінню до сіл, відрізаних катастрофою.

У Стамбул раптові повені зруйнували кілька будинків і привели до обвалення щонайменше двох мостів, а також зруйнували дорогу, що веде в сусідню провінцію Стамбул.

За даними турецьких ЗМІ, в регіоні побоюються, що до 20 осіб виявляться замкнутими в своїх будинках.
Вулиці перетворюються на бурхливі ріки

Співробітники МНС врятували щонайменше 15 осіб, які опинилися в пастці в своїх будинках або транспортних засобах в декількох провінціях, постраждалих від повені, повідомляє інформаційне агентство Anadolu.

На відео, опублікованому в соціальних мережах, видно, як вулиці північних турецьких міст перетворюються на бурхливі річки, що змітають автомобілі.

У деяких місцях повені були настільки сильні, що руйнували мости, дороги, перетворюючи їх в заповнені мулом ущелини.

Поділитись