Підпільний склад спирту виявили на Запоріжжі

Підпільний склад спирту виявили на Запоріжжі

Співробітники слідчого управління ГУНП в Запорізькій області, Управління захисту економіки в Запорізькій області спільно з іншими правоохоронними органами, вилучили 2 тисячі літрів спіриту який зберігався незаконно.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Запорізької області.

В рамках відпрацювання ринку незаконного обігу спирту та лікеро-горілчаних напоїв, співробітники слідчого управління ГУНП в області, Управління захисту економіки в Запорізькій області спільно з іншими правоохоронними органами, встановили факт незаконного зберігання алкогольних напоїв та спирту.

Під час проведення слідчих дій за місцем зберігання незаконної продукції було виявлено та вилучено 2 тисячі літрів спирту, орієнтовною вартістю понад 110 тисяч гривень.

Триває досудове розслідування кримінального провадження відкритого за ознаками ч.1 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Поділитись